Tešanj

EMINA PRNJAVORAC

Menadžerica poslovnice Tešanj

emina

Emina živi i radi u Tešnju. Od 2005. godine radi u nastavi, u osnovnim i srednjim školama na području tešanjske općine. U Centru za strane jezike Step by step radi od februara 2008. kao profesor engleskog jezika a od 2009. vodi tešanjsku poslovnicu. Uživa u radu, kako sa malom djecom tako i sa odraslim polaznicima. Emina je u decembru 2014. stekla međunarodno priznatu kvalifikaciju Cambridge ESOL TKT te se svrstala u malobrojne profesore engleskog jezika u BiH koji se mogu pohvaliti iznimnom stručnošću.

 

 

 


AMILA KURTIĆ

Administrativna asistentica

amila

Amila Kurtić ima 25 godina i u Centru radi kao administrativna asistentica. Osnovnu i srednju školu je završila u Tešnju a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, Visoka poslovna škola, odsjek Menadžment. U Centru za strane jezike Step by step A.T. radi od maja 2014. godine.

 

 

 

 

 

 

 


ERMINA KANTIĆ

Profesorica engleskog jezika

ermina

Ermina Kantić je diplomirala na Pedagoškom fakultetu, Univerziteta u Zenici na odsjeku Engleski jezik i književnost.
U tešanjskom centru za strane jezike “Step by step” zaposlena je od oktobra 2010.god.
Uglavnom radi sa djecom a najviše je ponosna na Jezični dječiji klub koji drži od 2012., a radi se o konverzacijskom pristupu učenja jezika kroz igre i zabavu za djecu predškolskog i rano školskog uzrasta.
Voli raditi sa djecom, a najmlađi polaznici sa kojima je radila su uzrasta 4 i 5 godina. Ermina je u decembru 2014. stekla međunarodno priznatu kvalifikaciju Cambridge ESOL TKT te se svrstala u malobrojne profesore engleskog jezika u BiH koji se mogu pohvaliti iznimnom stručnošću.

 

 

 

 


EDITA OMEROVIĆ

Profesorica njemačkog jezika
i stalni sudski tumač za njemački jezik

edita

Edita Omerović je profesor njemačkog jezika i književnosti. Rođena je u Tesliću, 1987. Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Tešnju, a zatim diplomirala na Odsjeku za Germanistiku na Filozofskom fakultetu u Tuzli. Većinu svog radnog iskustva stekla je radom u školi, kako u osnovnoj tako i u srednjoj te kao stalni sudski tumač i prevodilac za njemački jezik. Voli rad sa djecom, učenicima, ali naravno i odraslim polaznicima. Kao profesor u Centru za strane jezike Step by step A.T. radi od decembra 2012. godine.

Leave a Comment